Therabody Türkiye
Therabody Türkiye
Previous slide
Next slide

JetBoots Prime

Bacaklarınızı yenileyecek seyahat dostu kablosuz kompresyon terapisi

Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve bacaklarınızı, tıpkı bir pantolon gibi katlanabilen; kablosuz, ultra taşınabilir kompresyon botları JetBoots Prime ile yenileyin. Böylece gittiğiniz her yerde bilim destekli pnömatik kompresyon terapisinin keyfini çıkarabilirsiniz. Performanstan ödün vermeden seyahat dostu ve hafif olacak şekilde tasarlanan bu üstün cihaz, dolaşımı artıran ve kaslara oksijen ve enerji sağlayan hassas ve kademeli basınç sistemi ile; ağrıları hafifletmeye, iyileşmeyi hızlandırmaya ve performansı artırmaya yardımcı olur. Koşu veya bisiklet gibi kardiyo antrenmanlarınızdan önce uygulayacağınız kompresyon terapisi kan akışını hızlandırarak kas gerginliklerini azaltabilir ve hareketliliği artırabilir; bu sayede de yaralanma riskini minimize edebilirsiniz. Bunun yanı sıra JetBoots’u dinlenme günlerinde kullanarak kas gelişimini destekleyebilir ve ağrıları önleyebilirsiniz. Kısa kompresyon seansları; maçlardan, idmanlardan veya antrenman seanslarından önce etkili bir ısınma olabileceği gibi, turnuvalar sırasında oyunlar arasında hızlı bir toparlanma da sağlayabilir. Vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılamak için ayarlanabilir süre ve basınç seviyeleriyle tedavinizi özelleştirin.

  • İyileşmeyi hızlandırır, kas ağrılarını hafifletir ve performansı artırır
  • Esnekliği ve hareket kabiliyetini iyileştirir
  • Ultra taşınabilir ve hafif tasarımında güçlü bir iyileşme sağlar
  • Büzgülü çantasında kolayca taşınır (pakete dahildir)
  • Tamamen kablosuzdur (şarj ünitesi hariç)

JetBoots Prime

Zahmetsiz taşınabilir tasarımında kusursuz bir performans

Ekstra bağlanma gerektirmeyen tamamen kablosuz tasarım

Yeni, gelişmiş dahili pompa sistemi; her iki botu da aynı anda şişirerek, üst üste gelen dört basınç odasını doldurur ve bu sayede her iki bacağa eşit uygulama sağlar.

Tüy kadar hafif ve bacaklar için etkili bir iyileşme sağlayacak kadar güçlü

Bacaklarınızın ritmine ayak uyduracak iyileşme

JetBoots Prime ile dilediğiniz yerde kas yorgunluğunu azaltın ve egzersizler arası dinlenme sürelerini kısaltın ve bu sayede antrenmana, koşmaya ve bisiklet sürmeye hızlıca geri dönerek, harekete kaldığınız yerden devam edin.

Uzmanlar ne diyor?

"Pnömatik kompresyon kan akışını ve dolaşımı hızlandırarak kas ağrılarını hafifletir. Kan akışının ve dolaşımın hızlanması, etkili iyileşmeyi destekleyebilir, bu da enerjinizi yükselterek optimal düzeyde daha sık performans elde etmenize olanak tanır."

– Dr. Robin Thorpe, Egzersiz Fizyolojisi Doktora Derecesi, Therabody Bilimsel Danışma Kurulu Üyesi

Pakette Neler Var?
  • JetBoots Prim cihazı (2 adet birbirine bağlı kompresyon botu) 
  • Büzgülü taşıma çantası
  • USB-C şarj kablosu (270 cm) 
  • AC adaptör dahil değildir

Zahmetsiz taşıma, yüksek performans
Seyahat dostu ve hafif tasarımı performanstan ödün vermez. Cihazı tıpkı bir pantolon gibi kolayca katlayın, pakete dahil olan özel çantasında ve anında iyileşme için dilediğiniz yere yanınızda götürün.

Tamamen kablosuz – Harici pompalar veya borulara bağlantı gerektirmez 
Bu pnömatik kompresyon botları, her iki bacağa eşit uygulama sağlamak için üst üste binen dört basınç odası aracılığıyla her iki botu da aynı anda şişiren yeni, gelişmiş, yerleşik bir pompa sistemine sahiptir.

Bacaklarınızın iyileşmesini kişiselleştirin
Tedavi sürenizi ve basınç ayarlarınızı kişisel tercihlerinize göre belirlemeniz için cihaz üzerinde bir kontrol paneli bulunmaktadır.

Pakette neler var? 

  • JetBoots Prim cihazı (2 adet birbirine bağlı kompresyon botu) 
  • Büzgülü taşıma çantası 
  • USB-C şarj kablosu (270 cm)


Boyutlar

  • S Beden
    Bacak Uzunluğu: 68-81 cm
    İç Dikiş Uzunluğu: 60-73 cm
  • M Beden
    Bacak Uzunluğu: 81-93 cm
    İç Dikiş Uzunluğu: 73-86 cm
  • L Beden
    Bacak Uzunluğu: 93+ cm
    İç Dikiş Uzunluğu: 86+ cm

JetBoots Prime Beden Tablosu
JetBoots Prime kompresyon botlarınızın uygun bir şekilde oturması için, bacağınızın iç dikiş uzunluğunu kasık altından ayak bileği kemiğine kadar ölçün. Ardından, bacağınızın kasık altından yere (ayakkabısız) kadar olan uzunluğunu ölçün. Eğer iki beden arasında kalırsanız, en iyi uyumu sağlamak için daha küçük bedeni tercih etmenizi öneririz.

  1. İç Dikiş
    Kasık altından ayak bileği kemiğine kadar ölçün.
  2. Bacak Uzunluğu
    Kasık altından yere kadar olan uzunluğu (ayakkabısız) ölçün.


Ağırlık

  • S Beden: 2.51 kg
  • M Beden: 2.73 kg
  • L Beden: 2.86 kg


Pil Ömrü
180 dakika

Materyal

  • Giysi (Botlar): PU kaplamalı %100 Naylon Kumaş 
  • Ana Gövde: PC+ABS
  • Giysi (Kol): Naylon, TPU, PET, PVC
  • Pompa: PBC+ABS, TPU, PC, TPE, POM, Lityum İyon (Pil), Met


Garanti
2  yıl garanti

Cihazınız ve seyahat çantanız ilk kullanımdan önce ve daha sonrasında düzenli olarak tıpkı yatak takımlarınızda olduğu gibi haftada en az bir kez temizlenmelidir. Cihazın ve bileşenlerinin uzun ömürlü olmasını sağlamak için aşağıdaki temizleme talimatlarını dikkatle izleyin.

Çıkarılabilir İç Astar + Taşıma Çantası

  1. Yukarıdaki talimatları izleyerek iç astarı cihazdan dikkatlice çıkarın. SADECE çıkarılabilir iç kısmı çamaşır makinesine yerleştirin.
  2. Çıkarılabilir iç kısmı, hassas çamaşırlara özel bir deterjanla makinenizin hassas yıkama programını kullanarak soğuk suda yıkayın.
  3. Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra, iç astarı çamaşır makinesinden çıkarın ve serin ve kuru bir alanda kendiliğinden kuruması için düz bir şekilde serin ve tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra cihaza dikkatlice tekrar takın. Isı kumaşa zarar vereceğinden, iç astarı kurutucuya koymayın. Kuruması için iç astarı SIKMAYIN, bükmeyin veya burmayın.
  4. Taşma çantasını yıkamak için yukarıdaki aynı temizleme talimatlarını izleyin. Makine 75 yıkamadan sonra elde yıkayın.

Dış Kontrol Katmanı

  1. Cihazın dış kontrol katmanı su geçirmez, elde veya makinede yıkanamaz. Cihaza fazla sıvı veya su girmesine izin vermeyin.
  2. Dış kontrol katmanını temizlemek için kumaşı aşındırıcı olmayan, tüy bırakmayan bir bezle silin.
  3. Gerekirse temizlemek için aşındırıcı olmayan, tüy bırakmayan bir bezi suyla veya alkol bazlı bir solüsyonla hafifçe nemlendirin. Suyun güç düğmesine veya USB-C bağlantı noktasına dokunmasına veya girmesine izin vermeyin.
  4. Aşındırıcı olmayan, tüy bırakmayan bir bezle kurulayın.

Theragun

Perküsif Terapi Cihazları

Wave Serisi

Titreşimli Silindirler

RecoveryAir

Kompresyon Sistemleri

SmartGoggles

Göz Masaj Maskesi

RecoveryTherm

Sıcak&Soğuk Giyilebilir Cihazlar

RecoveryPulse

Giyilebilir Kompresyon

PowerDot

Kas Stimülatörleri

TheraFace

Yüz Cihazları

TheraCup

İleri Seviye Kupa Terapisi